2019. december 15. vasárnap
Valér

8800 Nagykanizsa, Sugár u. 5. - Medgyaszay Ház
Minden kedden 9.00-14.00 óráig

gyalogló

A rendezvényén a Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szervezete a tagszervezetei tagjaival, Skkretyuk Lászlóné és Karosi Lászlóné vezetésével nyolc fővel vettek részt Budapesten a gyalogló rendezvényen.

kirándulás 1

A Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szervezet elnökségi tagjai és tagszervezeteinek tagjai 8-fővel vettek részt április 11-én az Idősügyi Tanács által szervezett kiránduláson.

kozgyules1

A Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szervezete március 26-án tartotta éves közgyűlését.
 

ELŐADÁS KÖZLjpg

Március 5-én a Medgyaszay Házban, közlekedés a városban gyalog, kerékpárral és gépjárművel közlekedéssel kapcsolatban szervezett előadást az Idősügyi Tanács és a Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi szervezete.

SAM.1

A Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szervezetének tagszervezete, a Szepetneki Nefelejcs Egyesület február 23-án, szombaton tartotta 15 éves jubileumi évfordulójának az ünnepségét, amelyen 17 nyugdíjas klub és szervezet kulturális csoportja és szavalója adott műsort.

SZAK7367

 A Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szervezete január 25-én tartotta évzáró, évkezdő műsoros, zenés rendezvényét, amelyen a nyugdíjas klubokból 110-fő vett részt.

Ules2018 1

Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szervezete december 12-én Budapesten a NYOSZ rendezvényén vett részt.

20181213 132401

A Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szervezete a hozzá tartozó nyugdíjas klubok tagjaival 2018. december 13-án Adventi kiránduláson vettek részt Zágrábban és Grabovnicában.

0011

A Nyugdíjasok Zala Megyei Szervezete 17 tagszervezettel működik. A szervezetek munkáját koordinálja, kiemelten mint MENTOR bonyolítja a csoportok pályázati kérelmét. 2018-ban  szervezett programok:

A szép számú közönség jelezte, hogy komolyan veszik klubtagjaink és az ott levők a címben leírtakat.

peti 3

 A Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szervezete március 29-én Budapesten részt vett az l. Országos Gyalogló Idősklub Találkozón.

Zala Megyei Nyugdíjasoknak Érdekvédelmi Szervezete 2018. január 19-én tartotta évnyitó műsoros, zenés rendezvényét. Ugyanis ez egy jubileumi nap is volt, mert ötödik éve tartják ezt a rendezvényt.