A ProBono Szenior Klub olyan felajánlásokat (szolgáltatások, termékek) vár szervezetektől, cégektől, melyeket ingyenesen vagy az átlagos piaci árhoz képest jelentős árkedvezménnyel biztosítanak a szeniorkorú lakosság, a nyugdíjasok részére.

Bővebb információ: Dr.Szabados Gyula a PROBONO - a Közjóért, Nagykanizsáért Egyesület elnöke,
a Szenior Hírportál felelős szerkesztője. Telefon: +36 20/415 7275   Email: probononk @ gmail.com

FELAJÁNLÁSOK

 Zalakaros logo Gyogyfurdo

   A ProBono Szenior Rekreációs Nap keretében (minden hónap 2. szerdáján) résztvevő kanizsai nyugdíjasok 78 %-os kedvezménnyel vehetik igénybe a komplex belépő szolgáltatásait (fedettfürdő, élményfürdő, szaunaudvar), így a csoportos belépő 1000 Ft/fő.

Nyáron indulnak a ProBono Generációs Családi Napok!

2019. június, július és augusztus utolsó vasárnapján a kanizsai nyugdíjasok, családtagjaik, hozzátartozóik és ismerősek  Probono  Nagykanizsáért Családi jegyet igényelhetnek, 
a 3600 Ft-os belépő helyett 750 Ft/db áron!

hirportal logo 1

A Szenior Hírportál várja azon középiskolás diákok jelentkezését, akik a Szenior Hírportál szerkesztőségében (helyszín: BLG informatika2 teremben) szeretnék tölteni a köznevelési törvényben előírt 50 órás közösségi szolgálatukat!
webszerkesztői tevékenység Herman József informatika tanár, mentor irányításával részben távmunkában is végezhető, minden hónap utolsó kedden 16.30-től kötelező a kibővített szerkesztőségi ülésen, Nyílt Napon való részvétel! 

Várjuk továbbá azon diákokat is, akik a közösségi szolgálat keretében, kizárólag távmunkában a felelős szerkesztő megbízása alapján a Szenior Hírportál 
magyar nyelvű tudósításainak fordítását végeznék angol nyelvre!
Ha Te is tagja szeretnél lenni egy kreatív csapatnak, jelentkezz hozzánk közösségi szolgáltra!

Bővebb információ: 
Dr.Szabados Gyula önkormányzati tanácsadó, a Hírportál felelős szerkesztője
Telefon: +36 20 8492309   Email: probononk @ gmail.com

csokitanya1

ProBono Szenior Napok a Csokitanyán!
A Csokitanya a szeniorkorú lakosság, Nagykanizsa város nyugdíjasai részére rendkívül kedvező áron, óriási árkedvezménnyel - a Szenior Hírportál információi szerint Magyarországon legkedvezőbb fogyasztói áron,

2019. június 13-14-15-én az alábbi termékeket ajánlja fel megvételre: 
Merci desszert 250 gr  999 Ft 
Dolce Gusto kávékapszula 160gr, több ízben  999 Ft!

2019. Július 10-11-12-én az alábbi termékeket ajánlja fel megvételre: 
Brazil kávés cukor 54 gr  99 Ft 
Nutella 750 gr  1295 Ft!

2019. Augusztus 14-15-16-án az alábbi termékeket ajánlja fel megvételre: 
Tchibo Family 250 gr  399 Ft 
PEZ cukor  20 Ft/db

A Szenior Hírportál kéri a vásárlókat, ha Magyarországon bárhol ennél kedvezőbb fogyasztói árat találnak, azt 
jelezzék a probononk @ gmail.com címre!

B106

A B106 Sport- és Szabadidőközpont és a Fenntartható Fejlődésért Egyesület által az idős korosztály számára kidolgozott és biztosított ingyenes program:

Zalakarosi Fürdő - B106 Szenior ProBono program – a ProBono Szenior Rekreációs Napokon

Időpont: minden hónap második szerdáján, 11.30-tól 12.00-ig
Helye: Zalakarosi Gyógyfürdő - Élményfürdő

Németh Sári szakképzett gyógytornász kollégánk által tartott óránkon szakszerűen kivitelezett gyakorlatainkkal minden testrészt átmozgató vízitornát tartunk. A gyakorlatok olyan módon kerülnek összeállításra, hogy azt az általános problémákkal, fájdalmakkal küzdő időskorúak, vagy a korábbi műtét utáni regenerációt igénylők is igénybe vehessék.

B106

A B106 Sport- és Szabadidőközpont és a Fenntartható Fejlődésért Egyesület által az idős korosztály számára kidolgozott és biztosított ingyenes program:

Mozgással az egészségért! - B106 Szenior ProBono Nap
Időpont: minden hónap első és harmadik szerdáján 10.00-tól 15.00-ig

1 A NET - Angyal újra segít!

Nagykanizsa MJVÖ Idősügyi Tanácsa ill. a Szeniorok Iskolája továbbra is ingyenesen biztosítja a "Netangyal" szolgáltatását.
A szolgáltatásról készült kisfilmünk itt látható: 
https://www.youtube.com/watch?v=4lAItSvwmbQ

Ennek keretében azon mozgásukban korlátozott személyek számára ,akik szeretnének informatikai ismereteteket szerezni (internethasználat, böngészés, közösségi oldalak, elektronikus levelezés, szövegszerkesztés, stb.) otthonukban biztosítjuk a 30 órás, ingyenes informatikai oktatást a közösségi szolgálatot teljesítő diákok közreműködésével.
Bővebb információ és az igények bejelentése:
Dr.Szabados Gyula önkormányzati tanácsadó +36/208492309

Halis logo

Könyvfutár szolgálat, azon idősek számára a kiválasztott könyvek kölcsönzése, házhoz szállítása könyvajánlat, akik fizikai, egészségi állapotuk miatt nem tudnak elmenni a könyvtárba. A szolgáltatás ingyenes!

Bővebb információ: Kovács Ágnes +36/706681777


Rendorseg logo2

 
Tematikus klubfoglalkozások, bemutató előadások 1-2 órás időtartamban, szakemberek által ingyenesen, "kiszállással" az egyes idősügyi kluboknál, közösségeknél a kerékpáros és gyalogos témákban, a veszélyeztetettségük csökkentése érdekében.

Érdeklődni: Lovkó Balázs r.szds +36/93312190