2019. november 20. szerda
Jolán

8800 Nagykanizsa, Csengery u. 67. 
(VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház) Keddenként 8.00-11.00

ünnepi megemlékezés 2

15 éve Magyarország az Európai Únióba történő belépésekor a Klub tagjai fát űltettek a Csónakázó-tó parkjában. 

018

A közeli dombokon "hegyeken" több nyugdíjas Klubtagjuknak van telke többeknek rajta szőlővel.

009

A Klub a  hagyományokhoz méltón ez évben is megünnepelte a Nőnapot. Hogy most se múljon tudósítás nélkül a MOL Klub, jelentjük az Országos KI-MIT-TUD nagykanizsai elődöntőjén a középdöntőbe jutott a Mamik Hagyományörző dalkör.

084

A Mol Bányász Mamik Hagyományörző Dalkör a Népek tánca Népek zenéje Országos vetékedő döntőjében szerepelt Szegeden február 23-án.

MBNÓ4

Sikeres évnek intett búcsút a MOL Bányász nagykanizsai Nyugdíjas klubja, mondta Fehér Imre, a klub vezetője, ezekkel a szavakkal nyitotta meg a rendezvényt.

DSC02886

A nyugdíjasok Zala-megyei Érdekvédelmi Szervezete szervezésében a nagykanizsai Nyugdíjas Klubok tagjainak csoporttja vett részt ezen a hangulatos zágrábi és környékére szervezett kiránduláson.

mamik2

2018. május 25-27. rendezték meg Keszthelyen a Balaton Kongresszusi Központ és Színházban a VIII. Országos Ki-Mit-Tud döntőjét, 237 résztvevővel.

Meghv internetes

A XI.Dalos találkozót rendezték az Olajbányász Nyugdíjas Klub "Mamik"népdalköre a VOKE Kodály Művelődési Házban.

10

A szép számú közönség jelezte, hogy komolyan veszik klubtagjaink és az ott levők a címben leírtakat.

1

Fityeházán megtartották a 4.Hagyományőrző Népdalkörök Dalos találkozóját. A színvonalas műsorban a meghívott dalosok és a hangszeres csoportok nagy sikerrel szerepeltek.

MOL Bányász Nyugdíjas Klub 2017 évben végzett programjaiból a legfontosabbak voltak:

Március 3-án rendeztük 10. Dalos Találkozónkat, melyen 18 klub öntevékeny művészeti csoportja vett részt és szerepelt a műsorban. Ez a rendezvény volt az év legnagyobb klub programunk, 220 fő részvételével.

Április 20-án koszorúztunk az általunk 2004-ben ültetett EU fánál a Csónakázó Tónál. Ezen a rendezvényünkön 55-en vettünk részt. Vendégként velünk voltak a Kórházi Nyugdíjas Klub tagjai is.