2019. augusztus 22. csütörtök
Menyhért, Mirjam

SZAK7367

 A Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szervezete január 25-én tartotta évzáró, évkezdő műsoros, zenés rendezvényét, amelyen a nyugdíjas klubokból 110-fő vett részt.

SZA 8808

Balogh István köszöntötte a rendezvényen részt vevő nyugdíjas társakat, mert Dénes Sándor polgármester úr, az Idősügyi Tanács elnöke sajnos egyéb elfoglaltsága miatt nem tudott jelen lenni. Köszöntötte Béres János elnök urat, a média munkatársait, valamint Czeizeli Ferenc zenészt, aki szolgáltatja a talp alá valót. Majd felkérte Béres János elnök urat, hogy nyissa meg a rendezvényt.

SZA 8802

Az elnök úr röviden ismertette az elmúlt évben végzett munkát, és ismertette az ez évben várható feladatokat, s mindenkinek jó erőt, egészséget és békés, boldog újesztendőt kívánt.
Majd következett a műsor, amelyet Balogh István vezetett.
 
SZAK7371

 Először Bécsi Lajosné szavalata következett, majd a Gyöngyvirág tánccsoport adott műsort.Ezt követte Sulyokné Nagy Erzsébet operett éneke, ezt követte Hegedüs Kálmánné szavalata.

Ezt követően ismét Bécsi Lajosné szavalt egy újévköszöntő verset, ezután Bogatin Sándor az Őszirózsa Dalkör vezetőjének nótázásával zárult a nívós műsor.
A műsor után a résztvevők elfogyasztották a finom vacsorát, mely után következett a tombolasorsolás.
A sorsolás után megszólalt a zene, melyre mindenki táncra perdült, és jó hangulatban ért véget a rendezvény.