2019. október 14. hétfő
Helén, Heléna

Tisztelt Idősügyi klubok, Partnereink!

A PROBONO NAGYKANIZSÁÉRT Szenior Klub - mely már 2018 novemberében megállapodást kötött  a Zalakarosi Fürdő Zrt-vel, annak vezérigazgatójával, Cziráki László úrral, értesít mindenkit, hogy a ProBono REKREÁCIÓS  Napok szeptemberben  is folytatódnak a hónap második szerdáján, azaz legközelebb október 9-én!

 A nyári programokat, a rendkívül sikeres  Generációs Családi Napokat követően (június- augusztus)  szeptembertől már visszatértünk a PROBONO  SZENIOR Rekreációs Napokra, minden hónap  2.szerdáján a  Nagykanizsa, Nagy család! program részeként

 A Zalakarosi ProBono SZENIOR REKREÁCIÓS  Napra  legközelebb október 9-én (szerdán) kerül sor!

 Ami fontos: A REKREÁCIÓS NAPRA a komplex belépő (strandfürdő, élményfürdő, gyógycentrum, szaunaudvar)  4800 Ft helyett csak 1000 FT/fő! 

A Behán Gasztro Étterem - mellyel szintén már 2019 januárban megállapodtunk a ProBono Nagykanizsáért SZENIOR  Klub nevében - október 9. napjára is 1300Ft/db áron biztosítja az alábbi menüt: 

Raguleves
Rántott szelet, hasábburgonya, Házi vegyes saláta 

A menü elfogyasztására 11.00-15.00 óra között lesz lehetőség a kijelölt asztaloknál!
A menü igénylésénél kérem ezt is közölni a tagjaikkal!

A jelentkezések alapján a belépők és menük árának befizetésével együtt  az idősügyi klubok, egyházközösségek, egyéb partnerközösségek képviselőit
most október 7-én (hétfőn) 10.00-11.00 óra között várjuk a Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szervezete irodájában (Medgyaszay Ház)

Az igényelt ProBono Szenior Rekreációs jegyek ill. PROBONO SZENIOR Ebéd  Menüjegyek még aznap hétfőn 11.00 órától vehetők át ugyanitt!

Kérem a határidők betartását!
Várjuk a klubok, partnereink és hozzátartozóik jelentkezését!

Ha további kérdés merül fel, kérem a telefonon való megkeresést! 
A telefonszámom: +36 20 4157275

Tisztelettel: Dr.Szabados Gyula, a ProBono Nagykanizsáért Szenior Klub titkára
..mert mi most is Nagykanizsáért, az idősekért, a generációkért dolgozunk és vagyunk!

ProBono plakat 2019 II felev