2019. december 6. péntek
Miklós, Döniz
Mikulás napja

ProBono plakat 2019 II felev f

A PROBONO NAGYKANIZSÁÉRT Szenior Hírportál - mely már 2018 novemberében megállapodást kötött  a zalaakrosi Fürdő Zrt-vel, annak vezérigazgatójával - értesít mindenkit, hogy a ProBono Generációs Családi Napok augusztusban is folytatódnak!

 A nyári programokkal, június 30-án kezdetét vette a Nagykanizsa, Nagy család! programunk! melynek az a legfőbb célja, hogy Nagykanizsán ne csak idősnek legyen jó lenni! Ezen a napon minden korábbinál több, összesen 429 fő vett részt, közülük 144-en igényeltek Kanizsai Generációs Családi Menüt is! 2019. július 28-ra ez a szám még tovább nőtt, hiszen tőlünk 574 belépőt vettek a  zalakarosi fürdőbe, míg az összes, 265 ebédjegyből a ProBono Nagykanizsáért Szenior Klub és alapító idősügyi klubjai  174 ebédjegyet igényeltek ! (a 91 db-ot az önkormányzat Tourinform irodája adta el másoknak!)  

 A Zalakarosi ProBono Generációs Családi Napra  mindig a hónap utolsó vasárnapján kerül sor, ahol nemcsak szeniorok, nyugdíjasok jelentkezését várjuk, hanem szülők, unokák is részt vehetnek ezeken!

Ami fontos: A Generációs Családi jegy augusztus 25. (vasárnap) napjára is  rendkívül kedvezményesen,
750 Ft/fő áron  vásárolható meg!

A Strand Bisztro Étterem - mely júniusban és júliusban biztosította a ProBono Nagykanizsáért Családi  Menüt - tegnap közölte, hogy augusztus 25. napjára (az okokat külön emailben megküldtem minden klubvezetőnknek) nem biztosítják a korábbi megállapodásunk szerint a már kiküldött augusztusi menüt!!

A mai napon viszont a ProBono Nagykanizsáért Szenior Klubnak sikerült megállapodni a korábbi partnerünkkel, a Behán Gasztro Étteremmel, hogy ők  a tavaszi áron, (s ez lesz majd az ár szeptembertől is folyamatosan, minden 2. szerdán)
tehát 
1300Ft/db áron biztosítják az alábbi menüt: 

Húsleves finommetélttel
Sült csirkecomb salátaágyon, hasábburgonyával

A menü elfogyasztására- tekintettel a vasárnapi csúcsidős nagy forgalomra - csak 11.00-12.00 óra között valamint 15.00 óra után lesz lehetőség a kijelölt asztaloknál!
A menü igénylésénél kérem ezt is közölni a tagjaikkal!

A jelentkezések alapján a belépők és menük árának befizetésével együtt  az idősügyi klubok, egyházközösségek, egyéb partnerközösségek képviselőit
most augusztus  22-én (csütörtökön) 9.00-11.00 óra között várjuk a Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szervezete irodájában (Medgyaszay Ház)

Az igényelt Családi jegyek ill. Menüjegyek még aznap csütörtökön délután 13.30 órától vehetők át ugyanitt!

Kérem a határidők betartását!
Várjuk a klubok, partnereink és hozzátartozóik jelentkezését!

Ha további kérdés merül fel, kérem a telefonon való megkeresést!
Az új telefonszámom: +36 20 4157275

Tisztelettel: Dr.Szabados Gyula, a ProBono Nagykanizsáért Szenior Klub titkára
..mert mi most is Nagykanizsáért, az idősekért, a generációkért dolgozunk!

2019.augusztus 12.

ProBono plakat 2019 II felev