2019. október 14. hétfő
Helén, Heléna

probono kozjoert egyesulet

 

 Tisztelt Klubvezetők, egyházközségi vezetők, egyéb partnerközösségek (a ProBono programba bevont cégek, intézmények, stb) vezetői, kapcsolattartók, Olvasóink!

A PROBONO NAGYKANIZSÁÉRT SZENIOR KLUB értesít mindenkit, hogy a 
ProBono Generációs Családi Napok júliusban is folytatódnak!

 

A nyári programokkal, június 30-án kezdetét vette a 
ProBono - A Közjóért, Nagykanizsáért Egyesületnek a Nagykanizsa, Nagy család! programja, melynek az a legfőbb célja, hogy Nagykanizsán ne csak idősnek legyen jó lenni! Ezen a napon minden korábbinál több, összesen 429 fő vett részt, közülük 144-en igényeltek Kanizsai Generációs Családi Menüt is!

A Zalakarosi ProBono Generációs Családi Napra  mindig a hónap utolsó vasárnapján kerül sor, ahol nemcsak szeniorok, nyugdíjasok jelentkezését várjuk, hanem szülők, unokák is részt vehetnek ezeken!

Ami fontos: A Generációs Családi jegy 4 fő részére rendkívül kedvezményesen, 3000 Ft-ért vásárolható meg! ( 750 Ft/fő)

 A korábbi kedvező tapasztalatok alapján sikerült megállapodnunk a Strand Bisztro Étteremmel (az étterem a strand közepén, a csúszdapark és az öltözők között található), hogy ugyanúgy lehetőség lesz  júliusban is nagyon kedvezményes áron a Nagykanizsai Generációs Menü igénylésére, az ára 1400 Ft!

A gyors és folyamatos kiszolgálás érdekében választani az alábbi 3 menü közül lehet:

A Menü:
Leves: Húsleves finom metélttel,
Főétel: Szeletelt sült csülök savanyúsággal
köret: hasábburgonya vagy rizs

B Menü:
Leves: Paradicsomleves 
Főétel: Sült csirkecomb savanyúsággal
köret: hasábburgonya vagy rizs 

VEGA MENÜ
Leves: Húsleves finom metélttel,
Rántott sajt vagy rántott gomba vagy rántott karfiol tartárral
köret: hasábburgonya vagy rizs

Az ebéd az előzetesen kiosztott Menüjegyek alapján 11.30-15.00 között bármikor elfogyasztható,a Strand Gasztro Bisztro Étterem folyamatosan szolgálja ki a vendégeket!

Várjuk a jelentkezéseket az idősügyi kluboktól, egyházközösségektől, egyéb a (pl. partnercégek, intézmények, stb.) közösségektől!

A Családi jegyek  (3000 Ft/4 fő) és a Szenior-Generációs menük árát, az 1400 Ft/fő  összeget (megjelölve az egyes Menük konkrét db számát) július  23-án (kedd) 9.00-12.00 óra valamint 13.00-15.00 óra között kérem befizetni részemre ill. Karosi Lászlóné részére a Halis István Városi Könyvtár előterében levő büféhelyiségben!

A jegyeket (belépőjegyek ill. a Szenior Menü étkezési jegyek)  kedd délután ill. szerda délelőtt intézem a Zalakarosi Fürdőben ill. a Strand Bisztró étteremben.

Az igényelt Családi jegyek ill. Menüjegyek  július 24-én (szerda) 14.00 órától 17.00 óráig vehetők át tőlem ill. Karosi Lászlónétól ugyancsak a Halis István Könyvtár büféhelyiségében!

Ha kérdés merül fel, kérem a telefonon való megkeresést!
Dr. Szabados Gyula tel.: +3620/415 7275

IT II felevi programok