2019. március 22. péntek
Beáta, Izolda, Lea
A Víz Világnapja

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzat Idősügyi Tanácsa és a Kanizsai Szenior Sakkbarátok Köre 
2019-ben is meghirdette a szenior sakkozók legrangosabb hazai sakkversenyét.

A Magyarországi Önkormányzatok VI. Országos Szenior Egyéni Rapid Sakkbajnokság 
nagykanizsai elődöntőjére 2019. május 11-én, szombaton kerül sor.

unnamed 2

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzat Idõsügyi Tanácsa már tizenkettedik alkalommal hirdeti meg a SZENIOROK ISKOLÁJA tanfolyamait a város idõskorú lakossága részére.

009

A Klub a  hagyományokhoz méltón ez évben is megünnepelte a Nőnapot. Hogy most se múljon tudósítás nélkül a MOL Klub, jelentjük az Országos KI-MIT-TUD nagykanizsai
elődöntőjén a középdöntőbe jutott a Mamik Hagyományörző dalkör.

farsangi1

Február 27-én a Belvárosi Nyugdíjas klub és a Nagykanizsai Kórházi klub együtt felejthetetlen farsangi bálon vehetett részt a HSMK-ban!

SAM.1

A Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szervezetének tagszervezete, a Szepetneki Nefelejcs Egyesület február 23-án, szombaton tartotta 15 éves jubileumi évfordulójának az ünnepségét, amelyen 17 nyugdíjas klub és szervezet kulturális csoportja és szavalója adott műsort.

Fénykép11165

 A Szépkorúak Társasága is részt vett, 2019. február 20-n a B-106 Sport Centrumban az ezüst fürtűek számára megrendezett sport napon.

kép 

2019. febriár 21-én  a Napraforgó Szenior Örömklub meghívta Pintérné Zsuzsit aki egy nagyon hangulatos kis foglalkozás tartott, húsvéti tojásdíszeket készített.